Onderhoud & Verhuur

Ga altijd goed voorbereid op wintersport!

Onderhoud & Verhuur

Ga voorbereid op wintersport!

Onderhoud van je ski- en snowboardmateriaal is belangrijk! Ga altijd met goed materiaal op wintersport! Laat je ski’s bij Ego Indoorski daarom waxen en slijpen!

Ski’s graag aanleveren zonder skitas, snowboards kunnen wij alleen onderhouden als de bindingen van het board verwijderd zijn. Normaal staat uw materiaal na een week weer voor u klaar. Mocht dit sneller nodig zijn dan kunnen wij in overleg kijken of dit mogelijk is.

Het onderhouden van je wintersportmateriaal is handwerk en vereist vakmanschap. Wij hebben inmiddels jaren ervaring met ski / snowboard onderhoud en wij behandelen iedere ski en ieder board met zorg.

Routing van uw ski’s of snowboard
Ski / snowboard onderhoud is arbeids intensief. Ieder paar ski’s of board gaat vele malen door onze handen. Eerst beoordelen wij wat er exact moet gaan gebeuren. Hoe ernstig zijn de eventuele beschadigingen aan de kanten en aan het belag (de onderkant) van uw ski’s of board? Daarna kan het eigenlijke onderhoud beginnen. Wij slijpen eerst de zijkanten, daarna wordt de onderkant met de band en de steen geslepen en tot slot worden uw ski’s of board gewaxed en gepolijst.

Bindingen afstellen
Een veilige wintersport begint met goed onderhouden materiaal. Essentieel hierbij is dat de bindingen van de ski’s goed staan afgesteld. Bij een val moeten de bindingen opengaan maar dit mag natuurlijk niet te snel gebeuren. Om u optimaal te beschermen stellen wij uw bindingen af op een Wintersteiger Speedtronic afstelmachine. Met behulp van deze machine worden de bindingen afgesteld op uw lengte, gewicht, schoenmaat en ski niveau.

Wij adviseren om de bindingen jaarlijks af te stellen, in verband met het teruglopen van de veerspanning van de bindingen.

Wilt u uw materiaal laten onderhouden? Kom langs of neem contact met ons op!

Meer informatie

Kleine Beurt Ski's

17,50

  • Waxen
  • Slijpen
Bestellen

Grote Beurt Snowboard

35,-

  • Waxen
  • Slijpen
  • Repareren
Bestellen

Kleine Beurt Snowboard

24,50

  • Waxen
  • Slijpen
Bestellen
eddiegosseOnderhoud & Verhuur