COVID 19

Lees hier alles over onze regels

CORONAREGELS

Een dergelijk virus vraagt om maatregelen

Voor uw en onze veiligheid hanteren wij in verband met het COVID-19 virus een aangepast protocol. Wij baseren ons op de richtlijnen van het RIVM en passen onze maatregelen aan wanneer de actualiteit daartoe aanleiding geeft. De maatregelen en hygiëneregels die wij hanteren hangen bij de ingang van de skischool en worden binnen herhaald.

Ervaart u gezondheidsklachten die gerelateerd kunnen zijn aan het COVID-19 virus?
Blijft u dan alstublieft thuis en annuleer uw les door te mailen naar info@egoindoorski.nl. Uw skiles wordt geannuleerd, maar u houdt conform onze aanvullende COVID-19 virus voorwaarden een inhaalles tegoed. Dit kan tot 2 uur voor aanvang van de door u geplande skiles.

COVID-19 virus annuleringsvoorwaarden
Onze bestaande annuleringsvoorwaarden zijn uitgebreid met COVID-19 Virus annuleringsvoorwaarden. Indien u niet kunt of mag komen in verband met COVID-19 Virus kunt u tot 2 uur voorafgaand aan de les kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door een mail te sturen aan info@egoindoorski.nl.  Indien u een enkele les annuleert, krijgt u hiervoor een lastminute les tegoed. Indien u een hele cursus wilt annuleren is het mogelijk om het tegoed te gebruiken voor een andere cursus of flexlessen. Het prijsverschil ten opzichte van de geannuleerde cursus zal worden doorberekend.

Buitensportklimaat
Nu steeds meer blijkt dat frisse lucht belangrijk is in het voorkomen van besmettingen hebben wij de nodige aanpassingen gedaan om een zo gezond mogelijk binnenklimaat te realiseren. Skiën blijft een buitensport en wij hebben alles in het werk gesteld om een buitensportklimaat op onze pistes mogelijk te maken!
In de hal skiën we met alle luiken open en hebben wij een krachtige afzuiging.  In de bar wordt de lucht zeer regelmatig ververst.

Horeca
Helaas mag onze bar op dit moment niet open. Wilt u iets drinken tijdens de les dan vragen wij u zelf iets mee te nemen. De kinderverjaardagen kunnen gewoon doorgaan alleen kunnen wij geen pannenkoek menu of friet menu aanbieden.

Huisregels:

  • Gelieve in het bargedeelte een mondkapje te dragen totdat u plaatsneemt
  • Bij binnenkomst handen desinfecteren
  • Volg de aangegeven route
  • Voordat u gaat lessen handen desinfecteren bij de baan
  • Onze horeca is momenteel gesloten. Graag zelf iets te drinken mee te nemen.
  • Bezoekers (die op dat moment niet lessen) dienen zich te registreren
  • Blijf thuis bij klachten van griep of verkoudheid

Bel of mail ons voor meer informatie of eventuele vragen.

Tel.: 0164-211495

info@egoindoorski.nl

Contact
eddiegosseCovid-19