WE LOVE WINTERSPORTS

Met plezier de winter door!

NU BOEKEN

WELKOM BIJ SKISCHOOL BERGEN OP ZOOM

SKISCHOOL BERGEN OP ZOOM bestaat inmiddels ruim 30 jaar!

Skischool Bergen op Zoom is in 1990 gestart met één lopende band, een borstelbaan en een klimwand. In de loop van de jaren zijn hier twee lopende banden bijgekomen. In 2012 heeft EGO Indoorski een “make-over” gekregen en is het bedrijf opnieuw gestart met een nieuwe bar, receptie en twee gloednieuwe grote lopende banden. In 2022 is EGO Indoorski van naam veranderd naar “Skischool Bergen op Zoom”. De eerste schakel van een te ontwikkelen skischool-keten in Nederland en Vlaanderen.

 

Inloggen skibook

Ski- & Snowboardlessen

Indoor skiën en snowboarden, de langste afdaling dicht bij huis!

Skiën en snowboarden op een lopende band staat garant voor optimaal leerresultaat in combinatie met een work-out. Tijdens een les op een lopende band gaat er geen lifttijd verloren en staat de instructeur direct naast je. Bovendien kan je je vorderingen in de spiegelwand volgen.

 

Kinderfeestjes

Vier je feestje bij Skischool Bergen op Zoom en maak er een onvergetelijke dag van!

Bij Skischool Bergen op Zoom heb je de keuze uit een ski-feestje, een snowboard-feestje of een klim feestje. Je sluit het feestje af met sleeën op onze borstelbaan. Al onze feestjes duren anderhalf uur en worden begeleid door ervaren instructeurs. In de pauze krijg je iets te drinken met een traktatie, na afloop is er de mogelijkheid om iets te eten.

Onderhoud & Verhuur

Goed materiaal is het halve werk! Bereidt je wintersport goed voor en huur perfect materiaal, of laat jouw materiaal onderhouden of afstellen.

Ski- of snowboardmateriaal huren of onderhouden? Bij Skischool Bergen op Zoom huur je voordelig je wintersport materiaal. Heb je eigen materiaal? Je kan dit materiaal bij ons laten onderhouden. Wij werken samen met Dr.Wax, de onderhoud specialist van Zuid-West Nederland.

Groepen

Sportieve activiteit voor bedrijven, vrienden, familie’s of scholen!

Ben je opzoek naar een sportieve groepsactiviteit? Bij Skischool Bergen op Zoom maken wij je groepsactiviteit op maat. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs maken wij er samen een onvergetelijke dag van!

Dutchweek

Sluit het seizoen in stijl af in Val Thorens!

De mooiste wintersport vakantie vier je in de meivakantie in Val Thorens! Een week met super sneeuw, Nederlandse leraren en geweldige après ski. De Dutchweek is dè wintersport voor het hele gezin!

Summersports

We love Summersports!

Outdoorsports Bergen op Zoom is de zomertak van Skischool Bergen op Zoom. Wij skiën het gehele jaar door en wij organiseren nog veel meer activiteiten. Zomerse kinderfeestjes, stand up paddel lessen of windsurfen, alles kan bij Outdoorsports. Klik op onderstaande button en check onze Outdoorsports website!

Skischool Bergen op zoomHome