Vacature HORECA Medewerk(st)er

Omdat jij van je passie je beroep wilt maken!

HORECA MEDEWERK(ST)ER

STA JIJ GRAAG AAN DE BAR? UH… ACHTER DE BAR? WIL JIJ MENSEN VOORZIEN VAN EEN DRANKJE EN EEN HAPJE. EEN GEZELLIG PRAATJE MAKEN. VRAGEN NAAR HUN ERVARINGEN OP DE PISTE. HEB JIJ EEN COMMERCIËLE BLIK?

Kom jij ons team versterken? Als horeca medewerk(st)er ben jij verantwoordelijk voor 9 tafels en de bar. Jij zorgt ervoor dat je gasten niks te kort komen. Jij kent je gasten en bent een echte gangmaker!

Ben jij de horeca tijger die onze bar op zijn kop zet?

OVER EGOINDOORSKI

We love wintersport. Passie, dat is waar wij voor staan. De cursist zo goed mogelijk helpen. De ervaring met wintersport zo aangenaam mogelijk maken. En zoveel mogelijk voortgang behalen als mogelijk.

Gastgerichtheid is onze belangrijkste aandeelhouderswaarde. We zijn goed in het samenbrengen van en het in hun kracht zetten van onze collega’s wat zichtbaar is in beleid, teamspirit en de gemoedelijke familiaire sfeer. Samenwerken was nog nooit zo leuk! We zorgen voor korte lijntjes met je collega’s, mogelijkheden om je steentje bij te dragen in de maatschappij en voor unieke extra’s zoals je van ons mag verwachten. Kortom: alle ingrediënten om elke dag fluitend naar ons te komen en weer fluitend huiswaarts te gaan!

OVER JOU

Je bent iemand die ervaring heeft in de Horeca
Je bent communicatief vaardig en gastgerichtheid zit in je natuurlijke aard
Je bent iemand met goede mondelinge vaardigheden en bent niet bang om te communiceren met de gast
Je bent sociaal vaardig en fijne (gezellige) collega
Je ziet commerciële kansen als deze zich voordoen
Je bent accuraat, gaat oplossingsgericht te werk en bent stressbestendig
Je hebt affiniteit met de Leisure branche
… We laten ons graag verrassen door wat jij denkt nog extra te kunnen bieden!

SOLLICITEREN?

Als je graag deel wilt uitmaken van ons team en je kan jezelf vinden in bovenstaande vacature, dan horen wij graag van je! Stuur jouw cv en een persoonlijke videoboodschap als motivatie naar info@egoindoorski.nl t.a.v. Jim Vendrig.

En vergeet niet, we werken in een branche met seizoensinvloeden, variabele werktijden en variabele diensten kunnen hier dus bij horen.

Heb je al eerder bij ons gesolliciteerd? Ben je een herintreder? Heb je een (arbeids)beperking? Volg je een opleiding? Voor ons geen enkel probleem!

 

eddiegosseHorecamedewerk(st)er