Lorem Ipsum

Nicky Broos stelt zich voor

Nicky Broos samen met Gosse Bijlenga de nieuwe eigenaren van EGO Indoorski

Beste wintersportliefhebber,

Na het afscheid van Eddie maak ik graag gebruik van de gelegenheid mij even voor te stellen;

Ik ben Nicky Broos, een 52 jarige wintersportliefhebber, woonachtig in Kruisland en getrouwd met bakkersdochter Monique Linders. Wij zijn de trotse ouders van een 24 jarige dochter, Sydney en 21 jarige zoon Dylan.

Als gezin zijn we ieder op een eigen manier wintersportliefhebber, waarbij Monique en ik met gepaste trots kunnen zeggen dat we wintersport in Nederland naar een hoger niveau hebben gebracht in de afgelopen 25 jaar.

De introductie van sneeuw in Nederland heeft nogal wat teweeggebracht en ons prachtige herinneringen opgeleverd.Na de verkoop van onze bedrijven kwam er al heel erg snel het gevoel ‘dat we iets in de wintersport wilden blijven doen’………, dat zit immers in ons DNA…….!

Het is dan ook gewoon geweldig dat we door goed contact met Eddie & Gosse een proces in zijn kunnen gaan waardoor ‘Skischool Nicky Broos’ het daglicht zag,  Ego Indoorski is de 1e skischool van een keten van skischolen welke Nicky wilt gaan opzetten in Nederland en Vlaanderen.

Blijven werken aan het populariseren van de wintersporten, en dat doen op een zo hoog mogelijk niveau is een van de doelstellingen.
Op iedere vestiging een samenwerking met een jong talent, dat moet in de komende jaren toch tot prachtige resultaten gaan leiden!

Ik ben er blij mee dat Gosse bereid is om mij in de komende jaren te coachen tijdens mijn “indoor ski cursus”  -> heb jij al geboekt voor dit seizoen?

In het nu net gestarte seizoen zal ik met regelmaat in Bergen op Zoom zijn, ik hoop dat ik velen van jullie mag leren kennen en dat we samen een bakkie mogen doen……… tijdens welke we over onze wintersport ervaringen kunnen babbelen.

Allemaal een sneeuwrijk en plezierig seizoen gewenst,

Mit lieber gruss, Nicky Broos!

 

 

eddiegosseNieuwsbrief