Ski & Snowboardlessen

Ervaar de oneindige piste van Ego Indoorski!

Ski- en snowboardlessen

Ga je binnenkort voor het eerst op wintersport maar kun je nog niet skiën of snowboarden? Of ben je net zoals ons een wintersportfanaat en wil je je conditie en techniek verbeteren voordat je op vakantie gaat? Kom dan naar Ego Indoorski!

Als echte wintersportliefhebbers hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven aan beginners, kinderen vanaf 3 jaar en (ver) gevorderden. Je skiet in een groepje van maximaal 3 personen en wij zorgen ervoor dat je wordt ingedeeld met mensen van je eigen niveau. Ervaar onze oneindige piste!

Tijdens een les ski je 3 x 10 minuten. Al onze tarieven zijn inclusief het gebruik van ski/ snowboard materiaal.

Voordelig skiën of boarden? Seizoens aanbiedingen

Je plant een vast aantal lessen op een vaste dag en tijd gedurende een deel van het seizoen. Deze lessen kan je niet verzetten. Wil je een les annuleren dan kan dit 7 dagen vooraf en je krijgt dan een last-minute coulance les terug.

Zelf je lessen plannen? De Flexibele leskaart

Wil je liever zelf het aantal lessen bepalen en zelf je dag en tijd plannen, kies dan voor de flexibele leskaart. Deze lessen zijn tot 24 uur te verplaatsen. Indien je later dan 24 uur van te voren online annuleert  dan krijg je een last-minute coulance les terug. Deze last-minute lessen zijn niet overdraagbaar naar een volgende cursus periode omdat iedere cursus periode een andere prijsstelling heeft.Vanaf een bepaald aantal lessen ontvang je kwantum korting!

Let op! Wij hanteren twee flexibele tarieven. Ons voor/ naseizoen tarief in de maanden september, oktober, maart en april en ons hoofdseizoen tarief in de maanden november, december, januari en februari. Je kan flexibele lessen in overlappende seizoenen reserveren, maar dan zal je verschillende cursussen moeten aanschaffen. Dit zijn dan aparte boekingen! Bijvoorbeeld 4 lessen in oktober en 3 lessen in november.

Heb je interesse? Boek dan nu een proef les of reserveer een cursus.

NIEUW! Combineer je lessen met vrij skiën in de echte sneeuw!

Tijdens je cursus het geleerde in de echte sneeuw in praktijk te brengen?                        In samenwerking met skipiste Aspen bieden wij een 2-uurs pas vrij skiën aan van €30,- voor slechts €20,-. Deze actie is geldig voor alle klanten van EGO Indoorski en reserveer je bij de receptie van de skischool.

Heb je al een cursus gereserveerd en wil je alsnog gebruik maken van deze aanbieding dan kun je een Aspen skiticket aanschaffen bij onze receptie.

Skipiste Aspen ligt net onder Antwerpen en is één van de grootste skibanen van Europa met 365 dagen per jaar perfecte sneeuw!

Direct boeken

Boek nu een last-minute!

Vandaag of morgen nog een les reserveren met grote korting! Een last-minute les kost €22,- inclusief het gebruik van ski/ snowboard materiaal.

Last-minute direct reserveren

ZOMER CURSUS

109/ 129

11 mei tot en met 21 juni

  • 5 Lessen of 5 Lessen + 2 uur Vrij skiën
  • Inclusief ski- snowboard materiaal bij EGO Indoorski
Boek nu

LAST MINUTE LES

22

  • 1 Les
  • Inclusief ski- snowboard materiaal
Boek nu

FLEXIBEL IN TE PLANNEN LESSEN LAAGSEIZOEN

160

2 maart tot en met 17 april

  • 5 Lessen
  • Inclusief ski- snowboard materiaal
Boek nu

PROEFLES

27

Maak eenmalig kennis met skiën of snowboarden op de lopende band!

  • Inclusief ski- snowboard materiaal
  • Inclusief gratis consumptie
Boek nu

FLEXIBELE LES LAAGSEIZOEN

32

1 Losse flexibele les

  • 1 les
  • Inclusief ski- snowboard materiaal
Boek nu
eddiegosseSki & Snowboardlessen