Vacature stagiaire SKI/ SNB Leraar

Omdat jij van je passie je beroep wilt maken!

SKI/ SNB STAGIAIRE

ALS (STAGIAIRE) LERAAR BEN JIJ DE BELANGRIJKSTE PERSOON VOOR ONZE GASTEN. JIJ BOUWT AAN VERTROUWEN, JIJ ZORGT VOOR EEN GLIMLACH EN EEN ZWEETDRUPPEL. JIJ BENT DE GENE WAAR ONZE GASTEN VOOR KOMEN!

Kom jij ons team versterken? Als stagiaire help jij de leraar mee en begeleid jij de gasten van de horeca naar de piste, daar begeleid, train en vermaak je onze gasten op een leuke en veilige manier. Jij geeft samen met je collega de beste les ooit!

In een team van jong en oud werk jij altijd aan jezelf. Zowel op de piste als naast de piste. Met een vers gemaakte koffie sta jij te kijken wat je cursist beter kan doen. Daarna ga je de piste op en laat je zien wat er verkeerd gaat en hoe het eigenlijk zou moeten. Als de cursist met zweet op zijn voorhoofd een verbetering laat zien geef jij als beloning een “high five”!

Na de les adviseer jij de gast over het verloop van de volgende lessen. Daarna verwerk je de voortgang in de cursist zijn voortgangspagina. Als je lessen voorbij zijn ga je zelf nog even de baan op om aan je eigenvaardigheid te werken samen met je collega’s.

OVER EGOINDOORSKI

We love wintersport. Passie, dat is waar wij voor staan. De cursist zo goed mogelijk helpen. De ervaring met wintersport zo aangenaam mogelijk maken. En zoveel mogelijk voortgang behalen als mogelijk.

Gastgerichtheid is onze belangrijkste aandeelhouderswaarde. We zijn goed in het samenbrengen van en het in hun kracht zetten van onze collega’s wat zichtbaar is in beleid, teamspirit en de gemoedelijke familiaire sfeer. Samenwerken was nog nooit zo leuk! We zorgen voor korte lijntjes met je collega’s, mogelijkheden om je steentje bij te dragen in de maatschappij en voor unieke extra’s zoals je van ons mag verwachten. Kortom: alle ingrediënten om elke dag fluitend naar ons te komen en weer fluitend huiswaarts te gaan!

OVER JOU

Je bent op zoek naar meewerkstage in de leisure branche en volgt een leisure-/toerisme-/sport-/ of vrijetijdsopleiding (niveau 1, 2, 3 of 4)
Je hebt bij voorkeur ervaring met skiën/ snb op de rolbaan
Je bent in het bezit van een lesgeef diploma of bent bereidt deze te behalen
Je bent communicatief vaardig en gastgerichtheid zit in je natuurlijke aard
Je bent iemand met goede mondelinge vaardigheden en bent niet bang om te communiceren met de gast
Je bent sociaal vaardig en fijne (gezellige) collega
Je ziet commerciële kansen als deze zich voordoen
Je bent accuraat, gaat oplossingsgericht te werk en bent stressbestendig
Je hebt affiniteit met de Leisure branche
… We laten ons graag verrassen door wat jij denkt nog extra te kunnen bieden!

SOLLICITEREN?

Als je graag deel wilt uitmaken van ons team en je kan jezelf vinden in bovenstaande vacature, dan horen wij graag van je! Stuur jouw cv en een persoonlijke videoboodschap als motivatie naar info@egoindoorski.nl t.a.v. Jim Vendrig.

En vergeet niet, we werken in een branche met seizoensinvloeden, variabele werktijden en variabele diensten kunnen hier dus bij horen.

Heb je al eerder bij ons gesolliciteerd? Ben je een herintreder? Heb je een (arbeids)beperking? Volg je een opleiding? Voor ons geen enkel probleem!

 

eddiegosseStagiare ski/snb