Summersports

Heerlijk sporten in en rond het water!

Summersports

Wil je beter leren kitesurfen, suppen of windsurfen? Dan ben je bij Ego Indoorski Summersports aan het juiste adres!

Als echte zomersportliefhebbers hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het lesgeven aan beginners, kinderen vanaf 3 jaar en (ver) gevorderden. Je surft in een groepje van maximaal 3 personen en wij zorgen ervoor dat je wordt ingedeeld met mensen van je eigen niveau. Ervaar onze oneindige piste!

Tijdens een les surf/sup je 3 x 10 minuten. Al onze tarieven zijn inclusief het gebruik van een surfboard of supboard.

Voordelig surfen of suppen? Seizoens aanbiedingen

Je plant een vast aantal lessen op een vaste dag en tijd gedurende een deel van het seizoen. Deze lessen kan je niet verzetten. Wil je een les annuleren dan kan dit 7 dagen vooraf en je krijgt dan een last-minute coulance les terug.

Zelf je lessen plannen? De Flexibele leskaart

Wil je liever zelf het aantal lessen bepalen en zelf je dag en tijd plannen, kies dan voor de flexibele leskaart. Deze lessen zijn tot 24 uur te verplaatsen. Indien je later dan 24 uur van te voren online annuleert  dan krijg je een last-minute coulance les terug. Deze last-minute lessen zijn niet overdraagbaar naar een volgende cursus periode omdat iedere cursus periode een andere prijsstelling heeft.Vanaf een bepaald aantal lessen ontvang je kwantum korting!

Let op! Wij hanteren twee flexibele tarieven. Ons voor/ naseizoen tarief in de maanden september, oktober, maart en april en ons hoofdseizoen tarief in de maanden november, december, januari en februari. Je kan flexibele lessen in overlappende seizoenen reserveren, maar dan zal je verschillende cursussen moeten aanschaffen. Dit zijn dan aparte boekingen! Bijvoorbeeld 4 lessen in oktober en 3 lessen in november.

 

Heb je interesse? Boek dan nu een proef les of reserveer een cursus:

Skischool Bergen op zoomSummersports