Ski & Snowboardlessen

Ervaar de oneindige piste van Ego Indoorski!

Ski- en snowboardlessen

Ga je binnenkort voor het eerst op wintersport maar kun je nog niet skiën of snowboarden? Of ben je net zoals wij een wintersportfanaat en wil je je conditie en techniek verbeteren voordat je op vakantie gaat? Kom dan naar Ego Indoorski!

Als echte wintersportliefhebbers hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het lesgeven aan beginners, kinderen vanaf 3 jaar en (ver) gevorderden. Je skiet in een groepje van maximaal 3 personen en wij zorgen ervoor dat je wordt ingedeeld met mensen van je eigen niveau. Ervaar onze oneindige piste!

Tijdens een les ski/ board je 3 x 10 minuten. Al onze tarieven zijn inclusief het gebruik van een snowboard of ski’s.

Voordelig skiën of boarden? Seizoens aanbiedingen

Je plant een vast aantal lessen op een vaste dag en tijd gedurende een deel van het seizoen. Deze lessen kan je niet verzetten. Wil je een les annuleren dan kan dit 7 dagen vooraf en je krijgt dan een last-minute coulance les terug.

Zelf je lessen plannen? De Flexibele leskaart

Wil je liever zelf het aantal lessen bepalen en zelf je dag en tijd plannen, kies dan voor de flexibele leskaart. Deze lessen zijn tot 24 uur te verplaatsen. Indien je later dan 24 uur van te voren online annuleert  dan krijg je een last-minute coulance les terug. Deze last-minute lessen zijn niet overdraagbaar naar een volgende cursus periode omdat iedere cursus periode een andere prijsstelling heeft.Vanaf een bepaald aantal lessen ontvang je kwantum korting!

Let op! Wij hanteren twee flexibele tarieven. Ons voor/ naseizoen tarief in de maanden september, oktober, maart en april en ons hoofdseizoen tarief in de maanden november, december, januari en februari. Je kan flexibele lessen in overlappende seizoenen reserveren, maar dan zal je verschillende cursussen moeten aanschaffen. Dit zijn dan aparte boekingen! Bijvoorbeeld 4 lessen in oktober en 3 lessen in november.

Heb je geen eigen ski- of snowboard schoenen? Huur je schoenen voor €3,00 per les.

Heb je interesse? Boek dan nu een proef les of reserveer een cursus.

 

NIEUW!

Angstreductie via Ski Zeker!

Vind je skiën nog steeds geweldig maar word je geremd door angst? Heb je een negatieve ervaring, kan je het niet meer bijhouden of heb je een blessure gehad, dan kunnen lessen bij Ski Zeker je verder helpen. Met een combinatie van individuele lessen op de rolbaan en/ of in de echte sneeuw en mentale begeleiding kan je snel weer genieten van een (meer) ontspannen afdaling!

Kijk voor meer informatie op Ski Zeker.nl

Boek nu een last-minute!

Vandaag of morgen nog een les reserveren met grote korting! Een last-minute les kost €22,- inclusief het gebruik van ski/ snowboard materiaal.

Last-minute direct reserveren
Skischool Bergen op zoomWintersports